Teamfight Tactics täyttää viisi vuotta – juhlan kunniaksi pelaajille on jaossa erilaisia palkintoja

Riot Gamesin Teamfight Tactics -peli täyttää viisi vuotta, jonka kunniaksi järjestetään mittavat juhlat. Juhlasesongin aikana pelaajat voivat ansaita uusia pelitiloja, ilmaisia palkintoja ja paljon muuta.

Yksi suosituimmista strategiapeleistä, Teamfight Tactics, juhlii viidettä vuosipäiväänsä. Riot Games on ilmoittanut juhlien alkavan 12. kesäkuuta ja jatkuvan 15. heinäkuuta asti. Tämän aikana pelaajille on luvassa uusia pelitiloja, ilmaisia palkintoja ja paljon muuta.

Uusi pelitila: Pengu’s Party

Yksi juhlien kohokohdista on uusi pelitila nimeltä Pengu’s Party. Pelitila yhdistää piirteitä kaikista TFT:n aiemmista settiversioista, joista jokainen on edustettuna kahdella ainutlaatuisella piirteellä, ja pelaajilla on mahdollisuus valita embleemi menneistä seteistä ja jopa tehdä siitä prismaattinen versio pelin loppuun mennessä. Pian on siis mahdollista kokeilla uusia yhdistelmiä, jotka eivät aiemmin olleet mahdollisia TFT:ssä.

Ilmaiset palkinnot ja tapahtumapassi

Juhlien aikana on mahdollisuus ansaita runsaasti ilmaisia palkintoja. Päivittäisen loggaamisen ja 5-vuotisjuhlatapahtumapassin kautta pelaajat voivat kerätä Treasure Tokeneita, erityisiä Pengu-skinejä ja emoteja. Kirjautumalla sisään kymmenenä eri päivänä tapahtuman aikana pelaajat saavat takuulla Treasure Tokeneita ja ”I Celebrate” -emoten.

Teamfight Tacticsin viiden vuoden juhlatapahtumapassi sisältää 14 erilaista palkintoa, joita voi kerätä pelaamalla ja kirjautumalla sisään pelin aikana. Näihin palkintoihin kuuluvat muun muassa Star Shards, Treasure Tokeneita ja uusi Anniversary Pengu Little Legend.

Teamfight Tacticsin 5-vuotisjuhlan aikana pelaajat voivat ansaita päivittäisiä palkintoja, kuten aarremerkkejä ja ”I Celebrate” -emoten, kirjautumalla peliin 10 päivän ajan. Kuva: Riot Games
Kommentit kehittäjiltä

”Tämä on suuri virstanpylväs TFT:lle, jota haluamme juhlia pelaajien kanssa, jotka ovat tehneet tämän mahdolliseksi,” sanoi Christina Jiang, TFT:n tuotepäällikkö Riot Gamesilta. ”Olipa kyseessä ensimmäinen peli tai vuosia pelannut konkari, kaikki ovat tervetulleita näihin juhliin.”

TFT:n pelijohtaja Peter Whalen lisäsi: ”Viidessä vuodessa TFT on kasvanut pelitilasta yhdeksi maailman suosituimmista strategiapeleistä. Tämä tapahtuma on tilaisuus kunnioittaa tiimiä ja yhteisöä, jotka ovat tehneet tämän kaiken mahdolliseksi.”

Lisää yllätyksiä tulossa

Riot Games on myös vihjannut, että juhlatapahtuman aikana on luvassa lisää yllätyksiä, joten kannattaa pitää peliä silmällä ja sen sosiaalisen median kanavia. TFT:n viiden vuoden juhlat alkavat virallisesti 12. kesäkuuta päivityksen 14.12 myötä, joten kannattaa olla valppaana.

Katso alta teaser-video, joka on tehty viisvuotispäivän kunniaksi.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit