The Last of Us -sarjan toisen kauden lavastekuvat esittelevät tuttuja maisemia

Sarjan tuotannon kerrotaan jo alkaneen tämän vuoden helmikuussa.

The Last of Us -sarjan toinen kausi tuo takaisin toisen videopelistä tutun lokaation, kuten uudesta lavastekuvasta käy ilmi. Kiitettyyn videopelisarjaan perustuva HBO:n The Last of Us -sarja sai ensi-iltansa viime vuonna, seuraten Joelin (Pedro Pascal) ja Ellien (Bella Ramsey) matkaa post-apokalyptisessä USA:ssa. Sarja sai läjittäin positiivisia arvosteluja ja olikin katsojamenestys, ja sen on vahvistettu palaavan toiselle kaudelle. Tuotannon kerrotaan alkaneen jo helmikuussa 2024.

Greenplace Market oli esillä lyhyesti The Last Of Us Part II:ssa yhtenä Ellien ja Dinan partioista, jossa he löysivät hylätyn rakennuksen täynnä tartunnan saaneita. Kuvassa näkyvä Greenplace Marketin kyltti on kuin suoraan itse pelistä.

The Last of Us -sarjan ensimmäinen kausi antoi melko vahvaa osviittaa siitä, kuinka uskollinen myös toinen kausi tulee olemaan videopelille. Monia pelin osa-alueita hahmojen dynamiikasta ja laajemmasta käsikirjoituksesta Joelin ja Ellien tarinassa laajennettiin ja parannettiin pelin alkuperäisen kirjoittajan Neil Druckmanin, sekä moninkertaisesti palkitun Craig Mazinin (Chernobyl) toimesta.

The Last of Us:in ensimmäisen kauden kolmas jakso jäi monelle mieleen vuoden 2023 huippukohtana television saralla. Jaksossa seurattiin selviytyjien Billin (Nick Offerman) ja Frankin (Murray Bartlett) elämää 20 vuoden aikana, kun peli vain vihjasi näiden hahmojen taustoista. Nick Offerman voitti jaksosta parhaan draamasarjan vierailevan miesnäyttelijän Emmyn.

Redditin käyttäjä breadfruitworrywitch jakoi uuden lavastekuvan Redditissä, paljastaen Greenplace Marketin paluun.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit